您现在的位置: 英语新闻听与读 >> 英语学习知识中心 >> 英语学习文摘 >> 词语掌故 >> 正文
  “营养爱好者”吃出健康            【字体:
“营养爱好者”吃出健康
作者:英语点津    文章来源:China Daily-Words and Stories    点击数:21    更新时间:2017/7/2

如何才能“吃出健康”现在是人们非常关注的话题。根据微量营养元素选择食物的“营养爱好者”也越来越多了。

“营养爱好者”吃出健康

Nutritarian refers to a person who chooses foods based on their micronutrient content.
营养爱好者指的是根据微量营养元素选择食物的人。

Central to nutritarianism is the understanding that fruits and vegetables contain thousands of vitamins, minerals and phytochemicals— substances they believe are not found in any other food source.
营养爱好主义的核心是,认为水果与蔬菜富含数千种维生素、矿物质和植物素—营养爱好者认为植物素无法从其他食物来源中获取。

So, how can you tell if a food is high in phytonutrients?
那么,如何确定食物富含植物素呢?

Eat the rainbow, says Jairam Vanamala, a professor in Colorado State University’s department of food science and human nutrition. Since phytochemicals and color are linked, eating fruits and vegetables representing a wide range of colors provides a smorgasbord of phytochemicals.
科罗拉多州立大学食品科学与人类营养学系教授Jairam Vanamala说,要吃得“五彩缤纷”。由于植物素与颜色有关联,食用多种颜色的水果和蔬菜能为人们提供多种营养素。

(中国日报网英语点津 yaning)